投稿者 Unknown / 2016/11/11 / No comments
PASSION FOR COOKING
KOREAN DINNER
Homemade kimchi Pickled Chinese cabbage with chilis.
Vegetarian Jijim(Korean Pancake) with Chinese chives, carrots, onions.
韓国料理ディナー
ベジビビンバ 肉の代わりに豆腐のそぼろ。ほうれん草、もやし、にんじんのナムル。キムチと黄身をのせてごまとコチュジャンをトッピング。
自家製キムチ
ベジチヂミ
HÖSTGRYTA(SWEDISH STYLE AUTMN STEW)
Höstgryta with chuck, apple, Swedish mushrooms(kantarell), common mushrooms, bacons, tomato and some sour cream and parsley on top.
Salad Salad mix with paprika.
Baguett with herbs and seasoned olive oil dip.
秋のシチュー(スウェーデンスタイル)
秋のシチュー 牛肉、りんご、アンズタケ(スウェーデンでよく取れるきのこ)、マッシュルーム、ベーコン、トマト、サワークリーム、最後にパセリをトッピング。
サラダ
バゲット エキストラヴァージンオリーブオイルディップを添えて。
HAMBURGER ONE-PLATE DINNER
Hamburger Japanese style Hamburger, sallad, 5 grain rice.
Pumpkin potage with Oatly(Oats milk).
ワンプレートディナー ハンバーグ
ハンバーグ、サラダ、五穀米。
パンプキンポタージュスープ 牛乳の代わりにOatlyを使ったよ。
I'm sharing some of the cookings I've done recently. I love cooking but I also love to coordinate different dishes with different plates to create visually impressive meals too.
最近の料理を紹介するね!料理も好きだけど、お皿と料理の盛り付けを合わせるのも大好き。
You Might Also Like
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment