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投稿者 / 2015/08/10 / No comments

HOMEMADE FOOD

Today I will share the meals I've made during the past weeks.
As you might have noticed, I eat Japanese food a lot. I feel more healthy eating it, probably because I'm Japanese (haha).  So I try my best to eat what is best for my body. At the same time, I try to eat a balanced diet.

今日は最近作った料理を紹介するね〜!
気づいてるかもしれないけどうちでは日本食をよく食べるの。体調が一番ベストになれるのが日本食だから、やっぱり健康維持のためにも日本食が欠かせない、たぶん日本人だからかな。笑 あとはもちろん栄養バランスもとれた食事をすることにも心がけてるよ〜

Hiyashi Udon:
Cold udon with seaweeds, bonito flakes and pickled egg.

冷やしうどん、わかめとかつおに味付け卵。

Fried tofu, steaked bean sprouts with chili, miso soup, kombu, rice.

揚げ出し豆腐、もやしのピリ辛炒め、味噌汁、昆布のたいたん、ごはん。

Mapo tofu, Chinese egg and seaweed soup, pickled cucumber, rice.

麻婆豆腐、中華たまごスープ、梅きゅう漬け物、ごはん。

Pasta with fresh tomato and mozzarella cheese topped with basil.

フレッシュトマトとモッツァレラのパスタバジル添え。

Sashimi with seaweeds, shiso and sesame, salad, Japanese egg rolls, Rice with 5 different grains.

サーモン刺身わかめと紫蘇とごま付け、サラダ、だし巻きたまご、五穀米。
 

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